Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ahkeraa, asiakaspalvelutaitoista taksinkuljettajaa kokoaikatyöhön. Ammattiajolupa Hyvinkäälle ehdoton edellytys. Ajovuoroja kaikkina vuorokauden aikoina. Alasta kiinnostuneille tiedoksi, seuraava taksikurssi alkamassa Hyvinkäällä 17.9....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Hyvinkää henkilötieliikenteen kuljetus Hyvinkää kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi P. Forsberg Oy Y-tunnus 2318626-6 Toimiala Taksiliikenne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut P. Forsberg. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus