Ilmoitus jätetty 19.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Alue-edustajaa, Pääkaupunkiseudulle Oy Kajsavikke Ab, Kokkola tuo maahan Piha-/puutarha alan tuotteita esim aidat, terassit. Rakennus alan vinyylilattiat ja komposiittimateriaalit sekä uutuutena Pakettilaatikot jotka mahdollistaa paketin vastaanoton ja lähettämisen vaikka itse et ole paikalla! Haemme itsenäistä yrittäjää alue-edustajaksi rajatulle alueelle. Osa tuotteista kuten esim. pakettilaatikot sopii myös lisä-edustukseksi jos jalkautuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Helsinki muut myymälätehtävät Sipoo muut myymälätehtävät Vantaa muut myymälätehtävät Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oy KajsaVikke Ab Y-tunnus 2336729-4 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet Vikke Pakettilaatikot

Tämä työpaikka, Alue-edustaja, Pääkaupunkiseudulle, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.12.2016 ja sen on julkaissut Oy Kajsavikke AB. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus