Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Aulapalveluassistentti

Tervetuloa työskentelemään osaavaan ja kehittyvään kiinteistöalan yrityksen aulapalveluun asiakaspalvelutehtäviin!

Ovenia-konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan kiinteistöjohtamisen, kauppakeskusjohtamisen ja isännöinnin maailmaan.

Etsimme osa-aikaista, mielellään jo vartijakortin omaavaa aulapalveluassistenttia työskentelemään Tampereen kohteissamme. Olet itsenäisen työskentelytavan omaava rautainen asiakaspalvelu-henkilö, joka tarttuu tehtäviin aktiivisesti ja ripeästi. Olet lisäksi huolellinen ja tarkka sekä sinulla on positiivinen, itsenäisen aktiivinen ja asiakaslähtöinen asenne.

Työaikasi sijoittuu arkisin kello 7.00 - 17.00 välille. Päivittäinen työaikasi on noin 6 - 8 tuntia päivässä ja viikoittainen noin 0 - 40 tuntia. Työ soveltuu hyvin vaikka opiskelijalle tai muuten osa-aikaisen vapaudesta nauttivalle.

Aulapalveluassistenttimme on vieraiden ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti ja toimii asiakasrajapinnassa. Tästä johtuen hakemamme henkilö on erittäin ystävällinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Aulan tehtäviin lukeutuvat muun muassa asiakkaiden neuvonta, vieraiden vastaanotto, posti- ja kuriirilähetysten käsittely, huoltopyyntöjen seuranta ja yhteistyö palveluntuottajiin sekä yrityspalvelu-tilaukset. Aulatyö voi sisältää päivittäin vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä vuokrauksen tukitoiminnoista assistenttitöihin. Tietotekniset taidot, kulunvalvonnan tuntemus ja yleinen kiinteistöpalvelualan kokemus ovat kaikki hyödyksi.

Asiakkaita palvellaan suomen ja englannin kielillä puhelimitse, kasvotusten sekä sähköpostin välityksellä. Myös ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli näet itsesi kiinteistön "sydämenä", täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.ovenia.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy sunnuntaina 6.11.2016.

Lisätietoja tehtävästä saat ensisijaisesti Sanna Berlangalta numerosta 040 669 0683 arkisin klo 12.00 - 14.00 välillä tai sähköpostilla sanna.berlanga(at)ovenia.fi. TAI Eeva-Reetta Nurmelta 040 676 4922 arkisin 12.00-14.00 tai sähköpostilla eeva-reetta.nurmi(at)ovenia.fi

Web-osoite: http://www.ovenia.fi Työnantaja: Ovenia Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hämeenkatu 16 A Hakemukset: https://ovenia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=54 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Ovenia Oy Y-tunnus 0420052-8 Toimiala Kiinteistöjen isännöinti Rinnakkaistoiminimet Kiinteistövarma, Ovenia FM

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

24 595 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

1 780 000 € -2 %

Henkilöstö

311 39

Liikevoitto-%

7 % -13 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aulapalveluassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Ovenia Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa