Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Outokumpu on ruostumattoman teräksen markkinajohtaja maailmassa. Outokumpu valmistaa edistyksellisiä materiaaleja, jotka ovat tehokkaita, kestäviä ja kierrätettäviä, ja auttaa siten rakentamaan maailmaa, joka kestää ikuisesti. Ruostumaton teräs on ihanteellinen materiaali kestäviin ratkaisuihin vaativissa käyttökohteissa aina ruokailu- ja sairaalavälineistä siltoihin ja energialaitoksiin: se on 100-prosenttisen kierrätettävä, korroosionkestävä, hygieeninen ja vahva materiaali, jota ei tarvitse huoltaa. Outokummun palveluksessa on yli 11 000 ammattilaista yli 30 maassa.

Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee noin 2 100 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.

Haemme tehdaspalvelun resurssinhallintaryhmään kahta koneasentajaa.
Koneasentajan tehtäviin kuuluu kunnossapitotyöt tuotanto-osastoilla.

Edellytämme:
- tervettä turvallisuusasennetta
- alan ammatillista koulutusta
- kokemusta teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta
- valmiutta työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa
- hyvää fyysistä kuntoa


Lisätietoa tehtävästä antaa vastaava mestari Kimmo Kähkölä 040-869 81 92.

Hakemukset 30.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.outokumpu.com Työnantaja: Outokumpu Stainless Oy Sijainti: Terästie 1, 95490 TORNIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Vastaava mestari Kimmo Kähkölä 040-869 81 92. Hakemukset: http://www.outokumpu.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Terästie 1, 95490 TORNIO

Yritystiedot

Toiminimi Outokumpu Stainless Oy Y-tunnus 0823315-9 Toimiala Raudan, teräksen ja rautaseosten valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 931 688 000 € 49 %

Liiketoiminnan tulos

60 755 000 € 5 %

Henkilöstö

1 858 -14

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Outokumpu Stainless Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tornio , osoitteessa Terästie 1, 95490 TORNIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa