Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyskeskuksen fysioterapeutin työn tarkoitus on edistää laaja-alaisesti eri-ikäisten ihmisten toimintakykyä fysioterapian keinoin. Työhön kuuluvat fysioterapia-arviot, terapiajaksojen toteutus, apuvälineisiin liittyvät arvio- ja hankintatehtävät sekä moniammatillinen yhteistyö muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Terapiajaksot toteutuvat joko yksilö- tai ryhmäterapiana. Fysioterapeutti työskentelee sekä avohuollossa että hoito-osastolla. Pätevyysvaatimuksena toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Pudasjärvi psykologia ja psykiatria Pudasjärvi muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulunkaaren kuntayhtymä Y-tunnus 1006538-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oulunkaaren kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Pudasjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus