Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Terveyskeskuksen fysioterapeutin työn tarkoitus on edistää laaja-alaisesti eri-ikäisten ihmisten toimintakykyä fysioterapian keinoin. Työhön kuuluvat fysioterapia-arviot, terapiajaksojen toteutus, apuvälineisiin liittyvät arvio- ja hankintatehtävät sekä moniammatillinen yhteistyö muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Terapiajaksot toteutuvat joko yksilö- tai ryhmäterapiana. Fysioterapeutti työskentelee sekä avohuollossa että hoito-osastolla.
Pätevyysvaatimuksena toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistettu fysioterapeutti. Arvostamme laaja-alaista työkokemusta, yhteistyötaitoja ja aktiivista, kehittävää työotetta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä paineensieto- ja organisointikykyä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Oulunkaari on savuton työpaikka.

Web-osoite: http://www.oulunkaari.com Työnantaja: Oulunkaaren kuntayhtymä Sijainti: Juhontie 8, 93100 PUDASJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, tai sop. mukaan Yhteystiedot: Kuntoutuksen palveluesimies Tiina Vuononvirta, puh: 050 3093 196, tiina.vuononvirta@oulunkaari.com Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118310/fi_FI Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juhontie 8, 93100 PUDASJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Oulunkaaren kuntayhtymä Y-tunnus 1006538-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oulunkaaren kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pudasjärvi , osoitteessa Juhontie 8, 93100 PUDASJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa