Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oulun yliopisto on kansainvälinen tiedeyhteisö, jossa työskentelee 16 000 opiskelijaa ja noin 3000 työntekijää. Yliopiston vahvuuksia ovat laaja monitieteisyys ja nykyaikainen tutkimus- ja oppimisympäristö sekä tiiviit yhteistyösuhteet kansainvälisiin koulutus- ja tutkimuslaitoksiin.

Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa on haettavana

Yliopistonlehtori, varhaiskasvatus

Yliopistonlehtorin tehtäviin kuuluu vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetus-, ohjaus- ja tutkimustyö varhaiskasvatuksen alueella mukaan lukien esi- ja alkuopetus.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa tohtorin tutkintoa ja kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjata opinnäytetöitä sekä opetusharjoitteluita.

Valittavalta edellytetään käytännön perehtyneisyyttä tehtävänalaan ja hyvää opetustaitoa sekä hyvää perehtyneisyyttä varhaiskasvatuksen tutkimukseen.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5 - 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.1.2017 alkaen. Yliopistonlehtori noudattaa 1600 tunnin kokonaistyöaikaa.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Oulun yliopiston opetus- ja tutkintokieli on suomi. Opetus englannin kielellä on myös mahdollista. Hakijoiden englannin kielen taitoon kiinnitetään erityistä huomiota.

Hakemus pyydetään lähettämään liitteineen sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 31.10.2016.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo, sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen. Opetustaidon arvioimiseksi hakijoita pyydetään liittämään hakemukseen opetusansioita esittelevä opetusportfolio. Opetustaito arvioidaan portfolion ja mahdollisen opetusnäytteen perusteella. Portfoliossa tai selvityksessä toivotaan noudatettavaksi liitteen mukaista jäsennystä.

Tieteellisen työn arviointia varten hakijoita pyydetään liittämään hakemukseen julkaisuluettelo ja lyhyt kuvaus tähänastisesta tutkimustoiminnasta.

Lisätietoja: professori Riitta-Liisa Korkeamäki, p. 0294 483701

riitta-liisa.korkeamaki(at)oulu.fi tai hallintopäällikkö Kimmo Spets, p. 0294 483819

kimmo.spets(at)oulu.fi

Liite

OPETUSPORTFOLION SISÄLTÖJÄSENNYS

1. Opetusajattelu ja luonnehdinta itsestä opettajana
-opetusta ohjaava tausta-ajattelu, opetuksen henkilökohtainen tausta-ajatus;
miten tämä näkyy opetustyössä? Kuvailu itsestä opettajan ja opetustyön tekijänä.

2. Opetustyössä saavutettu käytännön kokemus ja opetuksen kehittäminen

3. Oppimateriaalin tuottaminen ja käyttö

4. Oman opetusosaamisen ylläpitäminen

5. Opetuksesta saatu palaute (opiskelija-arviot, vertaisarviot, palkinnot ja hyväksytyt opetusnäytteet)

6.Opetuksen kehittämisen visio
-tekijä kertoo lyhyesti suunnitelmistaan oman opetuksen ja opetustyön kehittämiseksi lähitulevaisuudessa, esim. suhteessa laitoksen opetusohjelmaan

Web-osoite: http://www.oulu.fi/yliopisto Työnantaja: Oulun Yliopisto Sijainti: Linnanmaa, 90570 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: professori Riitta-Liisa Korkeamäki, p. 0294 483701 tai hallintopäällikkö Kimmo Spets, p. 0294 483819 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linnanmaa, 90570 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Yliopisto Y-tunnus 0245895-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopistonlehtori, varhaiskasvatus, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Linnanmaa, 90570 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa