Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Oulun yliopiston teknillisessä tiedekunnassa on haettavana

yliopistonlehtorin, tuotantotalous - prosessi- ja laatujohtaminen, tehtävä

Yliopistonlehtorin tehtäviin kuuluu kokonaistyöajan ja vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetus-, ohjaus- ja tutkimustyö tuotantotalouden alalla.

Yliopistonlehtori vastaa lukuvuonna 2016-2017 seuraavista opintokokonaisuuksista:

Prosessi- ja laatujohtaminen osana perusopetusta ja avoimessa yliopistossa

Tilastollinen prosessijohtaminen

Prosessien systemaattinen kehittäminen

Operaatiotutkimus

Lisäksi hän vastaa kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien opetuksesta ja osallistuu simulaatiokurssin toteutukseen. Yliopistonlehtorin tehtävänä on monimuotoisen palautejärjestelmän avulla kehittää omaa opetusta ja vastuullaan olevien kurssien sisältöjä ja toteutusta sekä ohjata opinnäytetöitä ja osallistua omaopettajatoimintaan. Yliopistonlehtori osallistuu Tuotantotalouden tutkimusyksikön opetuksen sekä tutkinto-ohjelman kehittämiseen. Hänen tehtävänään on myös osallistua tutkimusyksikön tutkimustoimintaan omalla erikoisalallaan ja toimia kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien tukiresurssina. Tutkimuksen tehtäviä ovat tutkimushankkeiden suunnittelu, toteutus, tohtorikoulutettavien ohjaus sekä aktiivinen julkaisutoiminta. Yliopistonlehtori kehittää vastuualueeseensa liittyvää opetus- ja tutkimusyhteistyötä läheisessä yhteistyössä alueen yritysten kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tohtorin tutkintoa mieluiten tuotantotalouden alalta. Osaamisalueina odotamme yliopistonlehtorilta seuraavia: laatu- ja prosessijohtaminen, standardeihin perustuvat johtamisjärjestelmät, laadunhallinnan kvantitatiiviset menetelmät mukaan lukien SPC, koesuunnittelu ja Six Sigma, operaatiotutkimus, edellisiin alueisiin liittyvät yleisimmät ohjelmistot sekä tuotantotalouden kvantitatiiviset tutkimusmenetelmät.

Tehtävä edellyttää kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjata opinnäytetöitä sekä osallistua jatko-opiskelijoiden ohjaukseen väitöstutkimuksen ohjaajana sekä seurantaryhmän jäsenenä.

Edellytämme perehtyneisyyttä tehtävänalaan ja aiempaa opetuskokemusta, suoritettuja pedagogisia opintoja ja hyvää opetustaitoa.

Oulun yliopiston opetus- ja tutkintokieli on suomi. Tuotantotalouden opetusta annetaan myös englannin kielellä. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen hyvää hallintaa.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5-7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävä pyritään täyttämään viimeistään 1.1.2017 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään jättämään liitteineen sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 15.11.2016.

Hakemukseen tulee liittää:

1) Ansioluettelo, max. 4 sivua.

2) Opetustaidon arvioimiseksi opetusansioita esittelevä opetusportfolio.

3) Julkaisuluettelo ryhmiteltynä Suomen Akatemian käyttämää ryhmittelyä

4) Kuvaus siitä, miten hakijan oma tutkimus liittyy Tuotantotalouden tutkimusyksikön tutkimusaloihin

5) Muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen.

Lisätietoja: Tutkimusyksikön johtaja professori Harri Haapasalo (harri.haapasalo@oulu.fi) ja professori Jaakko Kujala (jaakko.kujala@oulu.fi).

Web-osoite: http://www.oulu.fi/yliopisto Työnantaja: Oulun Yliopisto Sijainti: Linnanmaa, 90570 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Tutkimusyksikön johtaja professori Harri Haapasalo (harri.haapasalo@oulu.fi) ja professori Jaakko Kujala (jaakko.kujala@oulu.fi). Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linnanmaa, 90570 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Yliopisto Y-tunnus 0245895-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopistonlehtori, tuotantotalous, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Linnanmaa, 90570 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa