Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa on haettavana Yliopisto-opettaja, varhaiskasvatus, tehtävä Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluu vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetus-, ohjaus- ja kehitystyö varhaiskasvatuksen alueella. Tehtävään edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää opetustaitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää varhaiskasvatuksen pedagogista asiantuntemusta, opetukseen ja opetusharjoittelun ohjaamiseen liittyvää kokemusta sekä tutkimuksellista orientaatiota. Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Yliopisto Y-tunnus 0245895-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopisto-opettaja, varhaiskasvatus, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus