Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa on haettavana

Yliopisto-opettaja, varhaiskasvatus, tehtävä

Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluu vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetus-, ohjaus- ja kehitystyö varhaiskasvatuksen alueella. Tehtävään edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää opetustaitoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää varhaiskasvatuksen pedagogista asiantuntemusta, opetukseen ja opetusharjoittelun ohjaamiseen liittyvää kokemusta sekä tutkimuksellista orientaatiota.

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 4-5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Yliopisto-opettaja noudattaa 1600 tunnin kokonaistyöaikaa.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.1.2017 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Oulun yliopiston opetus- ja tutkintokieli on suomi. Opetus englannin kielellä on myös mahdollista. Hakijoiden englannin kielen taitoon kiinnitetään erityistä huomiota.

Hakemus pyydetään lähettämään liitteineen sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 31.10.2016.

Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo, sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen. Opetustaidon arvioimiseksi hakijoita pyydetään liittämään hakemukseen opetusansioita esittelevä opetusportfolio. Opetustaito arvioidaan portfolion ja mahdollisen opetusnäytteen perusteella. Portfoliossa tai selvityksessä toivotaan noudatettavaksi liitteen mukaista jäsennystä.

Lisätietoja: professori Riitta-Liisa Korkeamäki, p. 0294 483701, riitta-liisa.korkeamaki(at)oulu.fi
tai hallintopäällikkö Kimmo Spets, p. 0294 483919, kimmo.spets(at)oulu.fi

Liite

OPETUSPORTFOLION SISÄLTÖJÄSENNYS

1. Opetusajattelu ja luonnehdinta itsestä opettajana
-opetusta ohjaava tausta-ajattelu, opetuksen henkilökohtainen tausta-ajatus; miten tämä näkyy opetustyössä? Kuvailu itsestä opettajan ja opetustyön tekijänä.

2. Opetustyössä saavutettu käytännön kokemus ja opetuksen kehittäminen

3. Oppimateriaalin tuottaminen ja käyttö

4. Oman opetusosaamisen ylläpitäminen

5. Opetuksesta saatu palaute (opiskelija-arviot, vertaisarviot, palkinnot ja hyväksytyt opetusnäytteet)

6.Opetuksen kehittämisen visio
-tekijä kertoo lyhyesti suunnitelmistaan oman opetuksen ja opetustyön kehittämiseksi lähitulevaisuudessa, esim. suhteessa laitoksen opetusohjelmaan

Web-osoite: http://www.oulu.fi/yliopisto Työnantaja: Oulun Yliopisto Sijainti: Linnanmaa, 90570 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: professori Riitta-Liisa Korkeamäki, p. 0294 483701, riitta-liisa.korkeamaki(at)oulu.fi tai hallintopäällikkö Kimmo Spets, p. 0294 483919, kimmo.spets(at)oulu.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Linnanmaa, 90570 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Yliopisto Y-tunnus 0245895-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopisto-opettaja, varhaiskasvatus, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Linnanmaa, 90570 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa