Duunitori suosittelee
Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Lappeenranta

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Jyväskylä

Amnesty International Suomen osasto

40100 - Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YLIOPISTO-OPETTAJA, HOITOTIEDE Tehtävään kuuluvat vastuut Tehtävän ala on hoitotiede. Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluu 1600 tunnin kokonaistyöajan ja vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetus-, ohjaus-, tutkimus- ja kehitystyö hoitotieteessä erityisesti terveystieteiden opettajakoulutuksessa. Keskeisenä osa-alueena tehtävässä on vastuu opetusharjoittelun ohjauksesta, opintojen ohjauksesta, opetussuunnitelmatyöstä, koulutuksen ja työelämäyhteistyön kehittämisestä yhteistyössä hoitotieteen ja terveystieteiden opettajakoulutuksen oppiaineen opetustiimien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Oulu opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Yliopisto Y-tunnus 0245895-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopisto-opettaja, hoitotiede, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus