Duunitori suosittelee
Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

YLIOPISTO-OPETTAJA, HOITOTIEDE Tehtävään kuuluvat vastuut Tehtävän ala on hoitotiede. Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluu 1600 tunnin kokonaistyöajan ja vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetus-, ohjaus-, tutkimus- ja kehitystyö hoitotieteessä erityisesti terveystieteiden opettajakoulutuksessa. Keskeisenä osa-alueena tehtävässä on vastuu opetusharjoittelun ohjauksesta, opintojen ohjauksesta, opetussuunnitelmatyöstä, koulutuksen ja työelämäyhteistyön kehittämisestä yhteistyössä hoitotieteen ja terveystieteiden opettajakoulutuksen oppiaineen opetustiimien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Oulu opettajat, lehtorit, professorit Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Yliopisto Y-tunnus 0245895-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopisto-opettaja, hoitotiede, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90220 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa