Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

YLIOPISTO-OPETTAJA, HOITOTIEDE

Tehtävään kuuluvat vastuut

Tehtävän ala on hoitotiede. Yliopisto-opettajan tehtäviin kuuluu 1600 tunnin kokonaistyöajan ja vuosittain sovittavan työsuunnitelman puitteissa opetus-, ohjaus-, tutkimus- ja kehitystyö hoitotieteessä erityisesti terveystieteiden opettajakoulutuksessa. Keskeisenä osa-alueena tehtävässä on vastuu opetusharjoittelun ohjauksesta, opintojen ohjauksesta, opetussuunnitelmatyöstä, koulutuksen ja työelämäyhteistyön kehittämisestä yhteistyössä hoitotieteen ja terveystieteiden opettajakoulutuksen oppiaineen opetustiimien kanssa.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogista pätevyyttä (60 op) sekä hyvää ja monipuolista opetustaitoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hoitotieteen tuntemusta, käytännön perehtyneisyyttä tehtävänalaan, kokemusta opetussuunnitelmatyöstä ja koulutuksen kehittämisestä, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä taitoa tuottaa oppimateriaalia. Lisäksi tehtävässä arvostetaan kokemusta kansallisesta yliopistojen välisestä yhteistyöstä oppiaineen alueella. Eduksi katsotaan tutkimustyö, joka liittyy Oulun yliopiston hoitotieteen tutkimuksen painopistealueisiin.

Oulun yliopiston opetus- ja tutkintokieli on suomi. Opetus englannin kielellä on myös mahdollista.

Työsuhteen palkkaus

Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 3-5. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja täytetään 1.1.2017 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään jättämään liitteineen sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 4.11.2016.

Lisätietoja: professori Helvi Kyngäs (helvi.Kyngas@oulu.fi, puh. 050 453 0121)

Hakemukseen liitetään:

Curriculum vitae
1. Koko nimi
2. Syntymäaika ja -paikka
3. Kansalaisuus
4. Yhteystiedot
5. Koulutus ja harjoittelu
6. Nykyinen tehtävä
7. Tutkimusaihealue
8. Aikaisempi työhistoria
9. Opetusansiot
10.Tutkimusansiot, kunnianosoitukset, palkinnot, suurimmat apurahat ym.
11. Mahdollinen jäsenyys julkaisutoimikunnissa (esim. lehdet)
12. Mahdollisen jäsenyys tiedeyhteisöissä
13. Muut akateemiset ja ammatilliset ansiot sekä osallistuminen

Opetusportfolion sisältöjäsennys:

1.Opetusajattelu ja luonnehdinta itsestä opettajana
-opetusta ohjaava tausta-ajattelu, opetuksen henkilökohtainen tausta-ajatus; miten tämä näkyy opetustyössä? Kuvailu itsestä opettajan ja opetustyön tekijänä.

2. Opetustyössä saavutettu käytännön kokemus ja opetuksen kehittäminen

3.Oppimateriaalin tuottaminen ja käyttö

4.Oman opetusosaamisen ylläpitäminen

5.Opetuksesta saatu palaute (opiskelija-arviot, vertaisarviot, palkinnot ja hyväksytyt opetusnäytteet)

6.Opetuksen kehittämisen visio
-hakija kertoo lyhyesti suunnitelmistaan oman opetuksen ja opetustyön kehittämiseksi lähitulevaisuudessa, esim. suhteessa hoitotieteen oppiaineeseen ja terveystieteiden opettajankoulutukseen

Web-osoite: http://www.oulu.fi/yliopisto Työnantaja: Oulun Yliopisto Sijainti: 90220 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: professori Helvi Kyngäs (helvi.Kyngas@oulu.fi, puh. 050 453 0121) Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90220 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Yliopisto Y-tunnus 0245895-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopisto-opettaja, hoitotiede, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90220 - Oulu , osoitteessa 90220 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa