Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan parturi-kampaajaa sopimusyrittäjäksi. Monipuolinen päivätyö, jossa pääset toteuttamaan osaamistasi vaikka muotinäytöksen valmistelussa. Palvelet iloisella ja osaavalla asenteella sekä nais- että miesasiakkaita. Osaat tehdä kampauksia hääjuhliin sekä näytöksiin. Valmis asiakaskunta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Oulu kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Wellhottaret Oy Y-tunnus 1086375-8 Toimiala Henkisen omaisuuden ja vastaavien tuotteiden leasing (pl. tekijänoikeuden suojaamat teokset)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Wellhottaret Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus