Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun Teollisuuskojeistot Oy - Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1995 ja 20-vuotisen historiamme aikana olemme tulleet asiakkaillemme tärkeäksi yhteistyökumppaniksi. Meidät tunnetaan siitä, että teemme kaiken ammattitaidolla: luotettavasti, takuuvarmasti ja laadukkaista tuotteista. Toimintamme pohjautuu Pohjois-Suomen suurimpana keskusvalmistajana siihen periaatteeseen, että parhaat ratkaisut syntyvät tarjoamalla alan parasta laatua asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yrityksemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu määräaikainen Oulu asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Teollisuuskojeistot Oy Y-tunnus 1017236-7 Toimiala Sähkönjakelu- ja valvontalaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Outeko

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakokeskusasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun Teollisuuskojeistot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus