Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun Teollisuuskojeistot Oy - Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1995 ja 20-vuotisen historiamme aikana olemme tulleet asiakkaillemme tärkeäksi yhteistyökumppaniksi. Meidät tunnetaan siitä, että teemme kaiken ammattitaidolla: luotettavasti, takuuvarmasti ja laadukkaista tuotteista. Toimintamme pohjautuu Pohjois-Suomen suurimpana keskusvalmistajana siihen periaatteeseen, että parhaat ratkaisut syntyvät tarjoamalla alan parasta laatua asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yrityksemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu määräaikainen Oulu Asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Teollisuuskojeistot Oy Y-tunnus 1017236-7 Toimiala Sähkönjakelu- ja valvontalaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Outeko

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakokeskusasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun Teollisuuskojeistot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus