Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Oulun Remontti Idea Oy on oululainen remonttialan erikoisliike. Olemme totetuttaneet yksityistalouksiin Oulun alueella 9 vuoden aikana noin 2500 laadukasta remonttia. Toteutamme kaikki kodin sisä- ja ulkoremontit sekä lvi- ja sähkötyöt. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 30 työntekijää.
Toimisto Oulun keskustassa K-supermarket Joutsensillan sisätiloissa.

Täydennämme toimintaamme ja haemme vakituiseen/osa-aikaseen työsuhteeseen asiakashankkijoita. Asiakankkijan tehtävä on hankkia remonttiasiakkaita pääasiassa puhelimitse, mutta myös muut toimintatavat ovat mahdollisia (esim. ständeillä työskentely). Jokaisella asiakashankkijalla on oma työhuone. Lisäksi tarjoamme kannustavan palkkauksen ja rennon työilmapiirin. Aikaisempaa työkokeumusta ei vaadita sillä työhön saa perehdytyksen. Palkkauksessa huomioidaan ahkeruus, kysy lisää!

Työnantaja: Oulun Remontti Idea Oy Sijainti: Paljetie 4, 90150 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Määttä Hannu, p. 0400 791 636 Ilmoitus jätetty: 01.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Paljetie 4, 90150 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Remontti Idea Oy Y-tunnus 1984199-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 798 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

302 000 € 8 %

Henkilöstö

29 29

Liikevoitto-%

11 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, on ilmoitettu mol -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun Remontti Idea Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Paljetie 4, 90150 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa