Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Poliisin tehtävänä Suomessa on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi huolehtii myös useista turvallisuuteen liittyvistä lupahallinnon tehtävistä.

Oulun poliisilaitos palvelee kansalaisia 15 poliisiasemalla. Pääpoliisiasema sijaitsee Oulussa. Toimialueeseen kuuluu 38 kuntaa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Oulun poliisilaitoksella on henkilöstöä noin 700.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017, Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviointia. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa, mikäli edellisen terveystarkastuksen tiedot ovat vuotta vanhempia tai nimitettävän terveydentila on edellisen terveystarkastuksen jälkeen muuttunut. Terveystarkastus tehdään lähtökohtaisesti ennen työn aloittamista, mutta viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. 8.00 - 16.15
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 9.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oulun keskustan poliisiasema, Rata-aukio 2, 90130 OULU

Viran/tehtävän kuvaus:
Oulun poliisilaitoksen lupapalvelulinjalla Oulun lupapalveluyksikössä on haettavana lupasihteerin 07.01 vaativuustason virka. Mahdollisesta poliisihallinnon lupatehtävien osaamistasosta riippuen virkaan nimitettävän lupasihteerin vaativuustaso voi olla edellä mainittua korkeampi. Lupasihteerin virka sijoitetaan Oulun keskustan poliisiasemalle.
Virkaan valitun tehtäviin kuuluu poliisilaitoksen Oulun lupapalveluyksikön lupa-asioiden monialatehtävät ja niihin liittyvä asiakaspalvelu. Tehtävään sisältyy lupa-asioiden valmistelua, päätöksentekoa sekä lupaehtojen täyttymiseen liittyvien ehtojen itsenäistä selvittämistä poliisin perusluvissa.

Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollisuus noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän että virkamiehen puolelta.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Lupasihteerin tehtäviin ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtäviin valituilta edellytetään lisäksi yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä huolellisuutta vaativissa tehtävissä kiireisessä ja nopeatempoisessa toimintaympäristössä. Luemme eduksi:
Hakijalle katsotaan eduksi aikaisempi kokemus lupapalvelun monialatehtävistä, poliisihallinnossa käytettävien järjestelmien tuntemus sekä asiakaspalvelukokemus.
Työssä tarvittava kielitaito:
Poliisilaitos on suomenkielinen. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy poliisin palkkausjärjestelmän vaativuustason 07.01 mukaan ottaen huomioon valittavan henkilön osaamistason. Voimassa olevan taulukon mukaan peruspalkka on 1752,12 €/kk, minkä lisäksi maksetaan kokemusosaa enintään 14 % ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa enintään 32%. Peruspalkka vaativuustasossa 07.02 on 1917,24 € ja vaativuustasossa 07.03 1991,77 €.
Työnantaja: Oulun poliisilaitos Sijainti: 90130 OULU Työajat: virastotyöaika. 8.00 - 16.15 Yhteystiedot: Saranki Juhani
Ylikomisario
Puhelin: 0295416161
Sähköposti: juhani.saranki@poliisi.fi

Naumanen Anne
Lupaesimies
Puhelin: 0295 416 083

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=04e9fa4c-4342-4e61-98cc-fbb7ad4e8f7b Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90130 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun poliisilaitos Y-tunnus 2288666-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lupasihteeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun poliisilaitos. Kyseessä on virastotyöaika. 8.00 - 16.15. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90130 - Oulu , osoitteessa 90130 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa