Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Poliisin tehtävänä Suomessa on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi huolehtii myös useista turvallisuuteen liittyvistä lupahallinnon tehtävistä.

Oulun poliisilaitos palvelee kansalaisia 15 poliisiasemalla. Pääpoliisiasema sijaitsee Oulussa. Toimialueeseen kuuluu 38 kuntaa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnat. Oulun poliisilaitoksella on henkilöstöä noin 700.

Työpaikan tiedot: Oulun keskustan poliisiasema Rata-aukio 2 90130 OULU

TYÖTEHTÄVÄT
Oulun poliisilaitoksen lupapalvelulinjalla Oulun lupapalveluyksikössä on haettavana lupasihteerin 07.01 vaativuustason virka. Mahdollisesta poliisihallinnon lupatehtävien osaamistasosta riippuen virkaan nimitettävän lupasihteerin vaativuustaso voi olla edellä mainittua korkeampi. Lupasihteerin virka sijoitetaan Oulun keskustan poliisiasemalle.
Virkaan valitun tehtäviin kuuluu poliisilaitoksen Oulun lupapalveluyksikön lupa-asioiden monialatehtävät ja niihin liittyvä asiakaspalvelu. Tehtävään sisältyy lupa-asioiden valmistelua, päätöksentekoa sekä lupaehtojen täyttymiseen liittyvien ehtojen itsenäistä selvittämistä poliisin perusluvissa.

Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollisuus noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän että virkamiehen puolelta.

VAATIMUKSET
Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtäviin valituilta edellytetään lisäksi yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä huolellisuutta vaativissa tehtävissä kiireisessä ja nopeatempoisessa toimintaympäristössä.
Hakijalle katsotaan eduksi aikaisempi kokemus lupapalvelun monialatehtävistä, poliisihallinnossa käytettävien järjestelmien tuntemus sekä asiakaspalvelukokemus.
Lupasihteerin tehtäviin ei ole säädetty erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.
Poliisilaitos on suomenkielinen. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy poliisin palkkausjärjestelmän vaativuustason 07.01 mukaan ottaen huomioon valittavan henkilön osaamistason. Voimassa olevan taulukon mukaan peruspalkka on 1752,12 €/kk, minkä lisäksi maksetaan kokemusosaa enintään 14 % ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa enintään 32%. Peruspalkka vaativuustasossa 07.02 on 1917,24 € ja vaativuustasossa 07.03 1991,77 €.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviointia. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa, mikäli edellisen terveystarkastuksen tiedot ovat vuotta vanhempia tai nimitettävän terveydentila on edellisen terveystarkastuksen jälkeen muuttunut. Terveystarkastus tehdään lähtökohtaisesti ennen työn aloittamista, mutta viimeistään kuukauden kuluessa työn aloittamisesta.
8.00 - 16.15
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Viitenumero: 26-657-2016

Web-osoite: http://www.poliisi.fi Työnantaja: Oulun poliisilaitos Sijainti: 90130 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, Virkaan nimittäminen edellyttää terveyde Yhteystiedot: Saranki Juhani, Ylikomisario, 0295416161, juhani.saranki@poliisi.fi Naumanen Anne, Lupaesimies, 0295 416 083 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90130 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun poliisilaitos Y-tunnus 2288666-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lupasihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun poliisilaitos. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90130 - Oulu , osoitteessa 90130 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa