Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan tiimiimme karaokejuontajaa. Mikäli osaat viihdyttää ihmisiä ja juontaminen on sinulle luontaista, niin olet etsimämme henkilö. Oulun Ohjelmapalvelut Oy on kasvanut laadukkaan karaokepalvelun tuottajana yhdeksi kysytyimmistä palveluntuottajista, joten haemme energistä, juontotaistoista ihmistä rivistöömme. Työntekijä koulutetaan toimintatavoillemme ja perehdytämme käytettävissä olevaan laitteistoon, ennen kuin yksin keikalle päästämme. Tiedustelut ja työpaikkahakemukset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Suomussalmi musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun Ohjelmapalvelut Oy Y-tunnus 2466724-8 Toimiala Muu ammatillinen, tieteellinen ja tekninen toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Musiikkijuontaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun Ohjelmapalvelut Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Suomussalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus