Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden psykiatrisissa aluetyöryhmissä on haettavana TOIMINTATERAPEUTIN vakinainen tehtävä.

Psykiatriset aluetyöryhmät vastaavat alueellaan asuvien aikuisten psykiatrisista erityispalveluista avohoidossa yhteistyössä koko kaupungin alueella operoivien erityistyöryhmien kanssa.

Toimintaterapeutin tehtäviin psykiatrisissa aluetyöryhmissä kuuluu mm. asiakkaiden toimintamahdollisuuksien arviointi ja edistäminen sekä yksilö- että ryhmämuotoisesti, sekä osallistumista moniammatilliseen yhteistyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Lisäksi edellytetään kiinnostusta työhön mielenterveyskuntoutujien parissa sekä halua oman ammattitaidon kehittämiseen. Lisäksi odotetaan itseohjautuvuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää organisointi- ja päätöksentekokykyä, luovaa työotetta sekä valmiutta verkostotyöskentelyyn. Oulun kaupunki käyttää tehtävissä neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8037/2016. Hakemukset on toimitettava 31.10.2016 klo 16.00 mennessä.

Web-osoite: http://www.ouka.fi Työnantaja: Oulun kaupunki Sijainti: 90230 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa vs. palveluesimies Katja Junes, p. 044 703 5986, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi. Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90230 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90230 - Oulu , osoitteessa 90230 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa