Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun kaupungin hyvinvointipalveluiden psykiatrisissa aluetyöryhmissä on haettavana TOIMINTATERAPEUTIN vakinainen tehtävä. Psykiatriset aluetyöryhmät vastaavat alueellaan asuvien aikuisten psykiatrisista erityispalveluista avohoidossa yhteistyössä koko kaupungin alueella operoivien erityistyöryhmien kanssa. Toimintaterapeutin tehtäviin psykiatrisissa aluetyöryhmissä kuuluu mm. asiakkaiden toimintamahdollisuuksien arviointi ja edistäminen sekä yksilö- että ryhmämuotoisesti, sekä osallistumista moniammatilliseen yhteistyöhön. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Oulu psykologia ja psykiatria Oulu muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimintaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90230 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus