Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa on haettavana SUUNNITTELUHORTONOMIN määräaikainen tehtävä. Tehtävä on katu- ja viherpalvelut - yksikön ja rakennusvalvonnan yhteinen. Suunnitteluhortonomin tehtäviin katu- ja viherpalveluissa kuuluvat viheralueiden suunnittelu sekä suunnitteluttaminen, erilaiset projektiluontoiset työt sekä muut asiantuntijatehtävät. Rakennusvalvonnassa tehtäviin kuuluu rakennusluvan edellyttämien tontinkäyttösuunnitelmien tarkastaminen, maisematyölupien valmistelu, puiden kaatoluvat sekä muut tarkastus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puutarha- ja viheralan työt Oulu määräaikainen Oulu puutarha- ja viheralan työt määräaikainen Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluhortonomi, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90140 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus