Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalveluissa on haettavana SUUNNITTELUHORTONOMIN määräaikainen tehtävä. Tehtävä on katu- ja viherpalvelut - yksikön ja rakennusvalvonnan yhteinen. Suunnitteluhortonomin tehtäviin katu- ja viherpalveluissa kuuluvat viheralueiden suunnittelu sekä suunnitteluttaminen, erilaiset projektiluontoiset työt sekä muut asiantuntijatehtävät. Rakennusvalvonnassa tehtäviin kuuluu rakennusluvan edellyttämien tontinkäyttösuunnitelmien tarkastaminen, maisematyölupien valmistelu, puiden kaatoluvat sekä muut tarkastus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puutarha- ja viheralan työt Oulu määräaikainen Oulu puutarha- ja viheralan työt määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnitteluhortonomi, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90140 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus