Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erityisryhmien palveluohjausyksikössä on haettavana SOSIAALITYÖNTEKIJÄN määräaikainen viransijaisuus 31.12.2016 saakka. Erityisryhmien palveluohjauksessa myönnetään vammaisille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille kotiin annettavia kotona asumista tukevia sosiaalipalveluita, asumispalveluita ja hoivapalveluita. Erityisryhmien palveluohjauksessa arvioidaan asiakkaan palvelutarpeet, tehdään palvelusuunnitelmat sekä päätökset asiakkaan tarvitsemista palveluista. Sosiaalityöntekijän sijaisen tehtävät painottuvat kehitysvammaisten palveluihin sisältäen palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista, asiakaskohtaista päätöksentekoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Oulu määräaikainen Oulu sosiaalityö määräaikainen Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa