Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylikapellimestari Johannes Gustavsson Orkesterissamme on haettavana 2. KÄYRÄTORVEN SOITTAJAN tehtävä 3. käyrätorven soittovelvollisuudella. Tehtävänä on käyrätorven soittaminen sinfoniaorkesterissa. Soittajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan, toimia tarvittaessa varaäänenjohtajana soitinryhmässään sekä suostumuksellaan äänenjohtajana sekä suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät. Tehtävän peruspalkka on 2 178,52 €/kk. Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Soittaja, 2. käyrätorvi, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus