Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa on haettavana PERUSOPETUKSEN REHTORIN virka erityiskoulussa. Oulun kaupungin sivistys-ja kulttuurilautakunta on päättänyt, että Oulun kaupungin erityiskoulut Heinätori ja Kajaanintulli yhdistetään 1.1.2017 alkaen. Koulujen johtamisesta vastaa jatkossa yksi rehtori. Virkaan valittavalta rehtorilta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998, 2§) mukaista kelpoisuutta. Lisäksi edellytetään erityisopetuksen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Oulu opetusalan esimies- ja johtotehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90120 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa