Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa on haettavana PERUSOPETUKSEN REHTORIN virka erityiskoulussa. Oulun kaupungin sivistys-ja kulttuurilautakunta on päättänyt, että Oulun kaupungin erityiskoulut Heinätori ja Kajaanintulli yhdistetään 1.1.2017 alkaen. Koulujen johtamisesta vastaa jatkossa yksi rehtori. Virkaan valittavalta rehtorilta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998, 2§) mukaista kelpoisuutta. Lisäksi edellytetään erityisopetuksen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opetusalan esimies- ja johtotehtävät Oulu opetusalan esimies- ja johtotehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen rehtori, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90120 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa