Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylikapellimestari Johannes Gustavsson Orkesterissamme on haettavana 1. KONSERTTIMESTARIN toimi. Konserttimestarin tehtävänä on vastata yhdessä kapellimestarin kanssa orkesterin taiteellisesta tasosta sen kehittämisestä sekä tarvittaessa avustaa kapellimestaria taiteellisissa asioissa. Lisäksi konserttimestari: - ylläpitää solistista valmiuttaan ja esittää teosten sooloviuluosuudet työvuorojen puitteissa - vastaa orkesterin yhteissoittokurista - harjoittaa tarvittaessa orkesterin viuluryhmiä sekä valvoo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Oulu musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konserttimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90140 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus