Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Tekninen myyjä/myyntiedustaja Kiinnike-Kolmiolle

Adecco Finland

Finland

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylikapellimestari Johannes Gustavsson Orkesterissamme on haettavana 1. KONSERTTIMESTARIN toimi. Konserttimestarin tehtävänä on vastata yhdessä kapellimestarin kanssa orkesterin taiteellisesta tasosta sen kehittämisestä sekä tarvittaessa avustaa kapellimestaria taiteellisissa asioissa. Lisäksi konserttimestari: - ylläpitää solistista valmiuttaan ja esittää teosten sooloviuluosuudet työvuorojen puitteissa - vastaa orkesterin yhteissoittokurista - harjoittaa tarvittaessa orkesterin viuluryhmiä sekä valvoo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Oulu musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konserttimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90140 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus