Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Ylikapellimestari Johannes Gustavsson

Orkesterissamme on haettavana 1. KONSERTTIMESTARIN toimi.

Konserttimestarin tehtävänä on vastata yhdessä kapellimestarin kanssa orkesterin taiteellisesta tasosta sen kehittämisestä sekä tarvittaessa avustaa kapellimestaria taiteellisissa asioissa. Lisäksi konserttimestari:
- ylläpitää solistista valmiuttaan ja esittää teosten sooloviuluosuudet työvuorojen puitteissa
- vastaa orkesterin yhteissoittokurista
- harjoittaa tarvittaessa orkesterin viuluryhmiä sekä valvoo ja kehittää niiden yhteissoittoa
- antaa tarvittaessa ohjeita viuluryhmien avustajien ja sijaisten hankinnasta
- valvoo ryhmänsä työvuorojen tasapuolista jakaantumista
- huolehtii orkesterin virityksestä ennen harjoitusten ja esitysten alkua
- toimii ohjelma- ja koesoittotoimikunnan jäsenenä
- suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Haettavalla henkilöllä edellytetään olevan erinomainen solistinen soittotaito sekä hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ja auttava englannin kielen taito. Mikäli valittava ei puhu suomea, tulee hänellä olla valmius oppia kieli auttavasti vuoden sisällä.

Tehtävän peruspalkka on 3 176,05 €/kk. Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Erikseen korvataan tallennetyö sekä pienyhtyetyöskentely.

Koesoitto on maanantaina 28.11.2016 klo 17.00 alkaen
Madetojan salissa, Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu
Koesoittotehtävät:
1. W. A. Mozart: Viulukonsertto nro 3 G-duuri, nro 4 D-duuri
tai nro 5 A-duuri (1. ja 2. osa kandensseineen)
2. Beethoven, Brahms, Mendelsohn, Sibelius tai Tsaikovski:
Viulukonsertto (1. osa kadensseineen)
3. Hakuajan jälkeen ilmoitettavat orkesteritehtävät

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää tehtävissä neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan opinnot, työkokemus, yhteystiedot ja käyttääkö hakija orkesterin pianistia koesoitossa sekä valitut konsertot. Oulu Sinfonia varaa oikeuden kutsua hakijat koesoittoon hakemusten perusteella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8078/2016. Hakemukset on toimitettava 7.11.2016.2016 klo 16.00 mennessä.

Web-osoite: http://www.ouka.fi Työnantaja: Oulun kaupunki Sijainti: 90140 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 16.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antavat indententti Leena Pälli, p. 044 703 7210 ja tuottaja Katariina Kummala, p.044 703 7220. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi. Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90140 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konserttimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90140 - Oulu , osoitteessa 90140 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa