Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oulun seudun ympäristötoimi on Oulun kaupungin organisaatioon kuuluva liikelaitos, joka hoitaa ympäristötoimialaan kuuluvat viranomaistehtävät sopimuskuntiensa alueella. Ympäristöterveydenhuoltoyksikön toimialueen kunnat ovat Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu ja Tyrnävä.

Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitos hakee HYGIEENIKKOA vakituiseen virkasuhteeseen.

Toimenkuvaan kuuluvat eläinperäisten elintarvikkeiden valvonta (laitosvalvonta), sivutuotevalvonta sekä eläintautilain mukaisia tehtäviä. Virkaan ei sisälly velvollisuutta potilastyöhön.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys, eläinlääkintähuoltoasetuksen (1031/2009) 2 §:n mukainen kelpoisuus sekä elintarvikehygieenikkokuulustelun suorittaminen. Viran hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja aktiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja selkeää suomenkielistä kirjallista ja suullista ilmaisua. Työtehtävien hoito edellyttää voimassaolevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Virkaa voivat hakea myös Suomessa laillistetut eläinlääkärit, jotka eivät ole suorittaneet hygieenikkokuulustelua. Mikäli tällaisen pätevyyden omaava henkilö tulee valituksi, virka täytetään määräaikaisena.

Tehtäväkohtainen palkka on 4185,26 €/kk (L5EL3000). Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/7459/2016. Hakemukset on toimitettava 28.10.2016 klo 16.00 mennessä.

Web-osoite: http://www.ouka.fi Työnantaja: Oulun kaupunki Sijainti: 90140 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 1.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antavat ympäristöterveydenhuoltoyksikön päällikkö vs. Irmeli Röning-Jokinen p. 044 703 6731 ja ympäristöjohtaja Leena Tuuri p. 044 703 6730. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/OUL-05-36-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90140 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hygieenikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90140 - Oulu , osoitteessa 90140 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa