Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

DevOps Engineer

Hubchat Community Oy

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun seudun ympäristötoimi on Oulun kaupungin organisaatioon kuuluva liikelaitos, joka hoitaa ympäristötoimialaan kuuluvat viranomaistehtävät sopimuskuntiensa alueella. Ympäristöterveydenhuoltoyksikön toimialueen kunnat ovat Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu ja Tyrnävä. Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitos hakee HYGIEENIKKOA vakituiseen virkasuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluvat eläinperäisten elintarvikkeiden valvonta (laitosvalvonta), sivutuotevalvonta sekä eläintautilain mukaisia tehtäviä. Virkaan ei sisälly ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Oulu muu terveydenhuolto ja terapia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hygieenikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90140 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus