Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulun seudun ympäristötoimi on Oulun kaupungin organisaatioon kuuluva liikelaitos, joka hoitaa ympäristötoimialaan kuuluvat viranomaistehtävät sopimuskuntiensa alueella. Ympäristöterveydenhuoltoyksikön toimialueen kunnat ovat Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu ja Tyrnävä. Oulun seudun ympäristötoimi liikelaitos hakee HYGIEENIKKOA vakituiseen virkasuhteeseen. Toimenkuvaan kuuluvat eläinperäisten elintarvikkeiden valvonta (laitosvalvonta), sivutuotevalvonta sekä eläintautilain mukaisia tehtäviä. Virkaan ei sisälly ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Oulu muu terveydenhuolto ja terapia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulun kaupunki Y-tunnus 0187690-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hygieenikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Oulun kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus