Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viran vastuualueena on varhaiskasvatuksen johtaminen ja tehtäväalueen henkilöstö-hallinto. Päivähoidon johtajalla on keskeinen rooli varhaiskasvatuksen toiminnan suunnittelussa ja toiminnan kehittämisessä sivistysjohtajan työparina. Viran pätevyysvaatimuksena on lastentarhanopettajan tutkinto tai soveltuva ammatti-korkeakoulututkinto. Hakijan eduksi katsotaan lisäksi vahva alan sekä kunnallishallinnon tuntemus sekä kokemus palvelujen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää lujaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Oulainen lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Oulainen johtajapositiot Oulainen johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulaisten kaupunki Y-tunnus 0186852-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päivähoidon johtajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Oulaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus