Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viran vastuualueena on varhaiskasvatuksen johtaminen ja tehtäväalueen henkilöstö-hallinto. Päivähoidon johtajalla on keskeinen rooli varhaiskasvatuksen toiminnan suunnittelussa ja toiminnan kehittämisessä sivistysjohtajan työparina. Viran pätevyysvaatimuksena on lastentarhanopettajan tutkinto tai soveltuva ammatti-korkeakoulututkinto. Hakijan eduksi katsotaan lisäksi vahva alan sekä kunnallishallinnon tuntemus sekä kokemus palvelujen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää lujaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Oulainen lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Oulainen johtajapositiot Oulainen johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö johtajapositiot Oulainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulaisten kaupunki Y-tunnus 0186852-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päivähoidon johtajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Oulaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa