Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oulaisten kaupungissa on uudelleen haettavana järjestelmäasiantuntijan virka. Viran hakuaika päättyy 1.11.2016 klo 15.00. Virka täytetään 1.12.2016 lukien.

Järjestelmäasiantuntijan virka on uusi ja se korvaa aiemman Oulaisten terveyskeskuksen ATK-suunnittelijan toimen. Virka tulee kaupungin keskushallinnon alaisuuteen, mutta sen keskeisinä vastuualueina ovat aluksi terveyskeskuksen ja vanhustyön sovellusasiantuntijuus, ylläpitotehtävät ja henkilöstön koulutus. Jatkossa järjestelmäasiantuntijalle kuuluu keskeinen rooli kaupungin atk-arkkitehtuurin suunnittelussa ja kehittämisessä, järjestelmäasiantuntijana ja myös sovellusasiantuntijuuksien koordinoijana.

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto sekä perehtyneisyys vastaaviin tai vastaavantyyppisiin tehtäviin.

Virkaa aikaisemmin hakeneet otetaan haussa huomioon.

Hakijalta edellytetään lisäksi vahvaa alan tuntemusta sekä kokemusta palvelujen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä. Kunnallishallinnon tuntemus ja kuntakokemus lasketaan eduksi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää erikoisosaamista sekä oma-aloitteista ja innovatiivista työotetta.

Palkka ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemukset järjestelmäasiantuntijan tehtävään tulee osoittaa Oulaisten kaupunginhallitukselle, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (myös kopiot opinto- ja työtodistuksista) www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi toimittaa myös paperiversiona osoitteella: Oulaisten kaupunginhallitus, PL 22, 86301 Oulainen. Kuoreen merkintä Hakemus. Hakemukseen tulee liittää nimikirjaote tai ansioluettelo sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Web-osoite: http://www.oulainen.fi Työnantaja: Oulaisten kaupunki Sijainti: Oulaistenkatu 12, 86300 OULAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja antavat kaupunginkamreeri Hannu Kaartinen puh. 044 4793220 email: hannu.kaartinen@oulainen.fi tai perusturvajohtaja Rainer Kolppanen puh. 044 4793280 email: rainer.kolppanen@oulainen.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118685/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulaistenkatu 12, 86300 OULAINEN

Yritystiedot

Toiminimi Oulaisten kaupunki Y-tunnus 0186852-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Oulaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen , osoitteessa Oulaistenkatu 12, 86300 OULAINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa