Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oulaisten kaupungissa on uudelleen haettavana järjestelmäasiantuntijan virka. Viran hakuaika päättyy 1.11.2016 klo 15.00. Virka täytetään 1.12.2016 lukien. Järjestelmäasiantuntijan virka on uusi ja se korvaa aiemman Oulaisten terveyskeskuksen ATK-suunnittelijan toimen. Virka tulee kaupungin keskushallinnon alaisuuteen, mutta sen keskeisinä vastuualueina ovat aluksi terveyskeskuksen ja vanhustyön sovellusasiantuntijuus, ylläpitotehtävät ja henkilöstön koulutus. Jatkossa järjestelmäasiantuntijalle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Oulainen ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulainen järjestelmähallinta ja tietohallinto Oulainen asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oulaisten kaupunki Y-tunnus 0186852-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Oulaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus