Duunitori suosittelee
Liiketoimintakehittäjä

Ladec

Lahti

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Hämeenlinna

Amnesty International Suomen osasto

13100 - Hämeenlinna

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Työpaikkakuvaus

Hyvää palvelua lähelläsi!

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa. 
Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa,  puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa . Osuuskaupalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen yli 1100 oman alansa ammattilaista.
Alueellisuus ja yhteisöllisyys ilmenevät monin tavoin Varuboden-Oslan runsaan 62000 asiakasomistajan huomioimisessa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Varuboden-Osla käyttää liiketoiminnastaan syntyvän liikevoiton alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi. Myös Varuboden-Oslan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on alueellista merkitystä.

Tarjoamme:
Tarjoamme Sinulle ison talon edut

-Varuboden-Oslan hyvät henkilökuntaedut sekä S-ryhmän valtakunnalliset henkilökuntaedut, mm. alennusta noin 2000 toimipaikasta ympäri Suomen
-laajennetun työterveyshuollon
-mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työn mukana
-luotettavan ja vakavaraisen työnantajan

Odotamme:
Olethan ammattitaitoinen, energinen, joustava, vastuuntuntoinen ja iloinen asiakaspalvelija?

Varuboden-Osla on savuton työpaikka.
Varmista että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein täyttäessäsi työhakemusta. Vastaanottokuittaus ja muut rekrytointiviestit lähetetään tähän osoitteeseen.

Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan rekrytointien yhteydessä, eikä luovuteta ulkopuolisille tahoille.
Työnantaja: Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag Sijainti: Jomala, Maarianhamina, Askola, Hanko, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Vantaa Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jomala, Maarianhamina, Askola, Hanko, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag Y-tunnus 2364515-1 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet S-Garden, Auto-VB, Osla-Auto, Osla Live

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

310 773 687 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

4 276 099 € 3756 %

Henkilöstö

703 -4

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varuboden-Osla, avoin työnhakulomake, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jomala , osoitteessa Jomala, Maarianhamina, Askola, Hanko, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Loviisa, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus