Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Myyjä, S-Market Söderkulla

S-Market Söderkulla hakee moniosaavaa myyjää vakituiseen työsuhteeseen, viikkotyöaika keskimäärin 30h/vko. Tehtäviin kuuluu myös vuorovastaavana toimiminen tarpeen mukaan. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag on asiakasomistajien omistama Uudellamaalla ja Ahvenanmaalla toimiva S-ryhmään kuuluva itsenäinen alueosuuskauppa.

Osuuskauppa harjoittaa päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, rautakauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa sekä ravintolatoimintaa. Osuuskaupalla on toimialueellaan yli 50 toimipaikkaa ja lisäksi sillä on valtakunnallisia ja alueellisia yhteistyökumppaneita. Varuboden-Osla on toimialueellaan merkittävä työnantaja työllistäen yli 1000 oman alansa ammattilaista.

Alueellisuus ja yhteisöllisyys ilmenevät monin tavoin Varuboden-Oslan runsaan 65000 asiakasomistajan huomioimisessa. Osuustoiminnallisten periaatteiden mukaisesti Varuboden-Osla käyttää liiketoiminnastaan syntyvän liikevoiton alueensa ja asiakasomistajiensa hyväksi. Myös Varuboden-Oslan yhteistyökumppaneiksi on valittu sellaisia yrityksiä, organisaatioita ja tapahtumia, joilla on alueellista merkitystä.

S-Market- myyjä vastaa omalta osaltaan konseptin toteuttamisesta ja asiakaspalvelusta toimipaikassa. Myymälässä työ sisältää sekä kassa- ja hyllytystyötä että asiakaspalvelua. Työtä ohjaavat ketjun liikeidea, strategia, ketjutoiminta ja asiakasomistajan edut sekä VBO:n arvot.

Edellytämme Sinulta
- positiivista palveluasennetta ja reipasta otetta
- tarkkuutta, täsmällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta
- mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä
- kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- hyvää kuntoa, koska työ on ajoittain fyysisesti raskasta

Katsomme eduksi
- kokemuksen asiakaspalvelusta
- molempien kotimaisten kielten hallinnan

Tarjoamme
- vakituisen työsuhteen, keskimäärin 30h/vko
- tarvittavan perehdytyksen tehtäviin
- oivan mahdollisuuden kehittää itseänsä, kouluttautua ja edetä uralla
- nuorekkaan, mukavan ja ihmisläheisen työympäristön
- mahdollisuuden lisätyöhön myös muissa VBO:n toimipaikoissa
- VBO:n henkilöstöedut

Aluepäällikkö Satu Lång
puh. 010 762 6536
satu.lang@sok.fi
Hakemukset hakulomakkeella
Työnantaja: Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag Sijainti: Sipoo Työajat: osa-aikainen Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sipoo

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag Y-tunnus 2364515-1 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet S-Garden, Auto-VB, Osla-Auto, Osla Live

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

310 773 687 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

4 276 099 € 3756 %

Henkilöstö

703 -4

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, S-Market Söderkulla, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Varuboden-Osla Handelslag. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sipoo , osoitteessa Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa