Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoilijaksi Fransmanniin?Etsimme hulvattomaan joukkoomme yhtä persoonaa lisää. Jos vieraanvaraisuus on sinussa sisäänrakennettuna ja myyntityö on lähellä sydäntäsi, meillä on vahvuuksillesi käyttöä.Kaipaamme joukkoomme positiivista asennetta omaavaa, originellia henkilöä, jolla on halu kehittää itseään ja työryhmäänsä. Vastineeksi panoksestasi tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi hienoa työryhmäämme, hyvän kasvualustan urallesi kaupungin ykköshotellissa sekä Osuuskauppa Suur-Savon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hirvensalmi ravintola-alan asiakaspalvelu Juva ravintola-alan asiakaspalvelu Kangasniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Mikkeli ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntyharju ravintola-alan asiakaspalvelu Pieksämäki ravintola-alan asiakaspalvelu Savitaipale ravintola-alan asiakaspalvelu Puumala ravintola-alan asiakaspalvelu Hirvensalmi ravintola-alan asiakaspalvelu Juva ravintola-alan asiakaspalvelu Kangasniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Mikkeli ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntyharju ravintola-alan asiakaspalvelu Pieksämäki ravintola-alan asiakaspalvelu Savitaipale ravintola-alan asiakaspalvelu Puumala ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Hirvensalmi Juva Kangasniemi Mikkeli Mäntyharju Pieksämäki Savitaipale Puumala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Suur-Savo Y-tunnus 0207220-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija / Fransmanni Mikkeli, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Suur-Savo. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa