Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoilijaksi Fransmanniin?Etsimme hulvattomaan joukkoomme yhtä persoonaa lisää. Jos vieraanvaraisuus on sinussa sisäänrakennettuna ja myyntityö on lähellä sydäntäsi, meillä on vahvuuksillesi käyttöä.Kaipaamme joukkoomme positiivista asennetta omaavaa, originellia henkilöä, jolla on halu kehittää itseään ja työryhmäänsä. Vastineeksi panoksestasi tarjoamme mahdollisuuden tulla osaksi hienoa työryhmäämme, hyvän kasvualustan urallesi kaupungin ykköshotellissa sekä Osuuskauppa Suur-Savon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hirvensalmi ravintola-alan asiakaspalvelu Juva ravintola-alan asiakaspalvelu Kangasniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Mikkeli ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntyharju ravintola-alan asiakaspalvelu Pieksämäki ravintola-alan asiakaspalvelu Savitaipale ravintola-alan asiakaspalvelu Puumala ravintola-alan asiakaspalvelu Hirvensalmi ravintola-alan asiakaspalvelu Juva ravintola-alan asiakaspalvelu Kangasniemi ravintola-alan asiakaspalvelu Mikkeli ravintola-alan asiakaspalvelu Mäntyharju ravintola-alan asiakaspalvelu Pieksämäki ravintola-alan asiakaspalvelu Savitaipale ravintola-alan asiakaspalvelu Puumala ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Hirvensalmi Juva Kangasniemi Mikkeli Mäntyharju Pieksämäki Savitaipale Puumala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Suur-Savo Y-tunnus 0207220-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija / Fransmanni Mikkeli, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Suur-Savo. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus