Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Viihdytkö vilkkaassa ja vaihtelevassa työympäristössä ja haluatko ylittää asiakkaiden odotukset valmistamalla heille erinomaista ruokaa? Tule mukaan energiseen joukkoomme! Haemme KOKKIA ABC Kuorttiin vakituiseen työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika on 30 tuntia viikossa. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin. Olethan siis aidosti asiakaspalveluhenkinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hirvensalmi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Mäntyharju ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Pertunmaa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Hartola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Heinola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Joutsa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Suur-Savo Y-tunnus 0207220-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki / ABC Kuortti, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Suur-Savo. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pertunmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus