Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Viihdytkö vilkkaassa ja vaihtelevassa työympäristössä ja haluatko ylittää asiakkaiden odotukset valmistamalla heille erinomaista ruokaa? Tule mukaan energiseen joukkoomme!

Haemme KOKKIA ABC Kuorttiin vakituiseen työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika on 30 tuntia viikossa. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin. Olethan siis aidosti asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella, onhan ruuan valmistus intohimosi! Haluat oppia uutta ja kehittää jatkuvasti omaa ammattitaitoasi. Olet joustava ja sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Tehtävään soveltuva koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksesi.

Saat mahdollisuuden tehdä monipuolisia työtehtäviä viihtyisässä työympäristössä. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi yrityksessä, joka panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme sinulle halutessasi lisätyömahdollisuuksia myös muissa toimipaikoissamme. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajoista henkilöstöeduista.

Tule tekemään kanssamme työtä
terveellä järjellä, suurella sydämellä,
huumorilla, mutta tosissaan!
Käy täyttämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai http://www.suursavo.fi 30.10.2016 mennessä.
Huomioimme ainoastaan sähköisesti saapuneet hakemukset.
Lisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Petri Seppänen, puh. 0400 805 360 tai s-posti petri.seppanen@sok.fi.
Työnantaja: Osuuskauppa Suur-Savo Sijainti: Pertunmaa Työajat: osa-aikainen Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/4491/basic_info?portal=web Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pertunmaa

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Suur-Savo Y-tunnus 0207220-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

349 903 420 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

5 963 375 € -28 %

Henkilöstö

1 258 -14

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki / ABC Kuortti, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Suur-Savo. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pertunmaa , osoitteessa Pertunmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa