Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko kiinnostunut työskentelemään Osuuskauppa Suur-Savossa? Tule mukaan energiseen joukkoomme! Osuuskauppa Suur-Savo on asiakasomistajien omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu-ja ravitsemiskauppa sekä autokauppa. Tarjoamme asiakkaillemme myös S-Pankki palveluja. Lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Suur-Savo Y-tunnus 0207220-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin työhakemus Osuuskauppa Suur-Savoon, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Suur-Savo. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus