Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Osuuskauppa Suur-Savossa? Tule mukaan energiseen joukkoomme!

Osuuskauppa Suur-Savo on asiakasomistajien omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialueemme kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet. Toimialojamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu-ja ravitsemiskauppa sekä autokauppa. Tarjoamme asiakkaillemme myös S-Pankki palveluja. Lisäksi osuuskaupalla on oma leipomo Mikkelissä sekä kolme parturi-kampaamoa Sokos-tavaratalojen sekä Prisma Savonlinnan yhteydessä.

Osuuskauppa Suur-Savo on maakunnan suurin yksityinen työnantaja, joka työllistää keskimäärin 1300 työntekijää. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi yrityksessä, joka panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajoista henkilöstöeduista. Suurin osa suursavolaisista työskentelee asiakaspalvelutehtävissä mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä, tarjoilijoina ja kokkeina. Tarjoamme työtä myös muiden toimialojemme ammattilaisille sekä vastuullisia esimiestehtäviä niistä kiinnostuneille.
Avoimella työhakemuksella voit kohdistaa hakusi sinua kiinnostaviin toimipaikkoihin ja työtehtäviin. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.
Työnantaja: Osuuskauppa Suur-Savo Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Suur-Savo Y-tunnus 0207220-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

349 903 420 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

5 963 375 € -28 %

Henkilöstö

1 258 -14

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin työhakemus Osuuskauppa Suur-Savoon, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Suur-Savo. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa