Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Osuuskauppa Maakunta on menestyvä, voimakkaasti kehittyvä ja hyvässä kasvussa oleva alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, polttonestekauppa sekä matkailu- ja ravitsemistoiminta.
Toimialueemme on Kainuun talousalue. Myyntimme v. 2013 oli 215 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa lähes 500 ihmistä.

Kiinnostaako Sinua Osuuskauppa Maakunta työnantajana?
Avoimien työpaikkojen lisäksi voit hakea meille töihin avoimella työnhakulomakkeella. Säilytämme avoimet hakemukset kolmen kuukauden ajan.

Tarjoamme Sinulle
Haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, luotettavan työnantajan, hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työn mukana.

Odotamme Sinulta
- kiinnostusta asiakaspalveluun
- ystävällistä palveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä
- halua oppia uusia asioita

Työnantaja: Osuuskauppa Maakunta Sijainti: Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Maakunta Y-tunnus 0185505-1 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet Vuokatinhovi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

160 332 637 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

4 432 591 € 53 %

Henkilöstö

329 -19

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Maakunta. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Hyrynsalmi , osoitteessa Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus