Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Original Sokos Hotel Vaakuna on tasokas ja viihtyisä 143 hotellihuoneen ja useamman ravintolan hotelli Vaasan sydämessä. Haemme nyt iloiseen ja energiseen joukkoomme myyntipalveluumme MYYNTINEUVOTTELIJAASinulta odotamme:•palveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta•erinomaisia myynti- ja asiakaspalvelutaitoja•halua oppia ja kehittyä•kykyä työskennellä kiireisessä ympäristössä•valmiutta tarvittaessa epäsäännöllisiin työaikoihin•vahvaa suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoaTarjoamme:•mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden Vaasan hotelli- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Isokyrö myyntialan tehtävät Laihia myyntialan tehtävät Maalahti myyntialan tehtävät Mustasaari myyntialan tehtävät Vaasa myyntialan tehtävät Vöyri myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa KPO Y-tunnus 0242821-1 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet Keski-Pohjanmaan Kirjakauppa, Waasko, KPO-Market, KPO-Retail, KPO-Sale, Kallentorin kauppakeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa KPO. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus