Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Osuuskauppa Keula on yli 29 000 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan palveluksessa on n. 460 henkilöä. Vähittäismyyntimme oli 168,7 milj. euroa vuonna 2015. Keulan liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC-liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta.

Sinua palvelevat toimialueellamme yksi Prisma, 7 S-marketia, 9 Salea, ABC-liikennemyymälä, 7 ABC-automaattiasemaa, Liikenneasema Talliketo, Emotion, parturi-kampaamo Rauman Hiusprisma, Amarillo, Laitilan Tupa, 2 Pressoa, PizzaBuffa sekä Hesburgerit Prisman ravintolamaailmassa, ABC Kortelassa ja Laitilan Tuvassa.
Haluatko hakea töihin Osuuskauppa Keulaan?
Täytä silloin oheinen hakemus.

Lisätietoja Osuuskauppa Keulasta voit lukea osoitteesta http://www.s-kanava.fi/keula
Työnantaja: Osuuskauppa Keula Sijainti: Eura, Eurajoki, Rauma, Säkylä, Laitila Työajat: vakituinen, määräaikainen Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Eura, Eurajoki, Rauma, Säkylä, Laitila

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Keula Y-tunnus 0138753-4 Toimiala Valintamyymälät (yli 100 m², enintään 400 m²) Rinnakkaistoiminimet Rauman Prisma

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

140 141 483 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

3 430 981 € 38 %

Henkilöstö

461 353

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus/Osuuskauppa Keula, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Keula. Kyseessä on vakituinen, määräaikainen työpaikka. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Eura , osoitteessa Eura, Eurajoki, Rauma, Säkylä, Laitila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus