Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Onko ruoka intohimosi? Ovatko asiakaspalvelu ja sen kehittäminen sinulle ykkösasioita? Onko myynnin kasvattaminen ja tuloksen parantaminen sinua inspiroiva haaste? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta työryhmän vetämisestä? Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on kyllä, tämä on sinun tilaisuutesi! Etsimme Mestarin Herkun palvelutorille palvelupäällikköä vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Palvelupäällikkö vastaa Mestarin Herkun palvelutorin tarjonnasta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Jyväskylä päällikkötason positiot Jämsä päällikkötason positiot Laukaa päällikkötason positiot Luhanka päällikkötason positiot Muurame päällikkötason positiot Petäjävesi päällikkötason positiot Toivakka päällikkötason positiot Uurainen päällikkötason positiot Joutsa päällikkötason positiot Jyväskylä Jämsä Laukaa Luhanka Muurame Petäjävesi Toivakka Uurainen Joutsa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Keskimaa Y-tunnus 0208265-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelupäällikkö Mestarin Herkun palvelutorille, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Keskimaa. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa