Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Työpaikkakuvaus

Tule kehittymään liikennemyymäläalan moniosaajaksi!!

Meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia. Koolla on merkitystä, kun mietit millaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota.

Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia innokkaita tekijöitä. Työssämme pääset kehittymään liikennemyymälä-, keittiö- ja ravintola-alan moniosaajaksi. Samalla pääset tutustumaan myös kaupan alaan. Ellet löydä sinulle sopivaa työtä juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit hakea meille töihin tällä avoimella hakemuksella. Suosittelemme kuitenkin, että sinua kiinnostavan paikan ilmaantuessa, osoitat hakemuksesi myös suoraan kyseiseen tehtävään.
Työnantaja: Osuuskauppa Keskimaa Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Keskimaa Y-tunnus 0208265-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus, liikennemyymälät, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Keskimaa. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa