Duunitori suosittelee
Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule luomaan kaupan ja palvelualan menestystarinoita!

Meillä on ilo olla yksi Suomen vetovoimaisimpia ja suurimpia työnantajia. Koolla on merkitystä, kun mietit millaisen määrän mielenkiintoisia tehtäviä ja työuria S-ryhmä voi tarjota.

Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, palveluhenkisiä kaupan tekijöitä rakentamaan Keskimaasta kaupan alan edelläkävijää. Ellet löydä sinulle sopivaa työtä juuri nyt avoinna olevista työpaikoistamme, voit hakea meille töihin avoimella hakemuksella. Suosittelemme kuitenkin, että sinua kiinnostavan paikan ilmaantuessa, osoitat hakemuksesi myös suoraan kyseiseen tehtävään.
Työnantaja: Osuuskauppa Keskimaa Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Keskimaa Y-tunnus 0208265-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus kaupan alalle, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Keskimaa. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus