Duunitori suosittelee
International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Lahteen Osuuskauppa Hämeenmaan markkinointiin ja viestintään HARJOITTELIJAA GRAAFISEEN SUUNNITTELUUNHarjoittelun aikana tehtäviisi kuuluvat ilmoitusten ja muun markkinointimateriaalin suunnittelu ja taitto. Teet töitä laaja-alaisesti kaikille Osuuskauppa Hämeenmaan toimialoille.Etsit harjoittelupaikkaa 2-5 kuukaudeksi. Hallitset seuraavien ohjelmien käytön: InDesign-, Photoshop- sekä Office-ohjelmat. Olet tunnollinen ja tarkka töissäsi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot.Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Lahti harjoittelupaikat Nastola harjoittelupaikat Orimattila harjoittelupaikat Hollola harjoittelupaikat Lahti Nastola Orimattila Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Osuuskauppa Hämeenmaa Y-tunnus 0910257-2 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet Kesäravintola Kommodori, Matkakeskus Karavaani, Hotelli-Vouti, Ilveskissa, Forssan Hämeenkulma, Mamma Emilie, Ravintola Hämeenlinnan Mylläri, Iloinen Kulkija, Hämeenmaa, Hollolan Savikukko, Renkomäen Majakka, Pop Up Karaokeravintola Las Palmas, Alex Food & Cafe, Hämeenmaan takuuremontit, Voudin kellari, Hämeenmaan Autokatsastus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Graafisen suunnittelun harjoittelija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Osuuskauppa Hämeenmaa. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa