Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

KONEOSAPALVELU OSAA TEKNISEN KAUPAN JA RASKASKONEHUOLLON

Koneosapalvelu pitää koneet liikkeessä jo 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme monipuolisesti liikkuvaa kalustoa, mm. metsäkone-, maansiirto- ja maatalousyrittäjiä sekä teollisuutta, koneenrakentajia ja huoltokorjaamoita.

Valikoimiimme kuuluu uusia varaosia, kunnostettuja vaihtokomponentteja, lisälaitteita, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita sekä tarvikkeita. Tuotevalikoimamme palvelee konealan ammattilaisia kattavasti, sillä varastostamme löytyy yli 25 000 nimikettä.

Oman tuotannon ja välitysmyynnin lisäksi huoltopalvelut ovat olennainen osa toimintaamme. Meillä on Vilppulassa konepaja, hydrauliikkahuolto, voimansiirron korjaamo sekä raskaskonekorjaamo. Suosittu vaihto-osakonseptimme säästää sekä rahaa että ympäristöä; olemme kunnostaneet valmiiksi varastoon käytettyjä hydrauliikan, voimansiirron ja puutavaranostureiden osia. Kun esimerkiksi hydrauliikkapumppu menee rikki, asiakas saa nopeasti kunnostetun komponentin käyttöönsä ja me kunnostamme vaihdossa palautuvan komponentin seuraavaa käyttäjää varten.

Toimimme Suomessa pääpaikkamme Mänttä-Vilppulan lisäksi Lappeenrannassa ja Kuopiossa. Meillä on lisäksi myyntiyhtiö OOO Fortiparts Venäjällä.

Liikevaihtomme oli n. 10,9 milj. € vuonna 2015 ja henkilöstöä 51. Koneosapalvelu Oy on kuulunut Outokummun Metalli -konserniin vuodesta 2011. Konsernin liikevaihto v. 2015 oli n. 25 milj. € ja henkilöstöä yhteensä 130. Yhtiö on vakavarainen ja toiminnan pitkäjänteiseen kehitykseen sitoutunut perheyritys. www.koneosapalvelu.fi

Haemme Mänttä-Vilppulaan

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan Koneosapalvelu Oy:n hankinnoista ja logistiikasta sekä niiden kehittämisestä kokonaisvaltaisesti.

Toimenkuva
- Vastaat hankinta- ja edustussopimuksista
- Osallistut myös operatiiviseen hankintaan
- Osallistut aktiivisesti koko Outokummun Metalli -konsernin hankinta- ja logistiikkatoiminnan kehittämiseen
- Raportoit Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen

Osaaminen ja kokemus
- Teknillinen tai Teknilliskaupallinen koulutus
- Vahva kokemus ja näytöt teknologiateollisuuden hankintatoiminnoista ja niiden johtamisesta
- Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito eduksi
- Kyky hyödyntää tietojärjestelmien antamia mahdollisuuksia
- Kokemus esimiestyöstä

Henkilönä olet luontainen neuvottelija, joka pääsee tuloksiin. Työskentelet systemaattisesti ja määrätietoisesti, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Olet valmis matkustamaan ja haluat sitoutua pitkäjänteisesti yrityksemme kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoista ja haasteellista työtä joustavassa perheyhtiössä, jossa asioihin pääsee vaikuttamaan mutkattomasti. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden isomman kokonaisuuden kehittämiseen konserninäkökulmasta. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja meillä on hyvät henkilöstöedut. Pääkonttorimme sijaitsee Vilppulassa Kangasmaan teollisuusalueella.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Helena Lampinen p. 050 361 5866 helena.lampinen@personnel.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 11.11.16 mennessä Personnel Groupin internet-sivujen kautta www.personnel.fi

Web-osoite: http://www.koneosapalvelu.com Työnantaja: Koneosapalvelu Oy Sijainti: Teollisuustie 5, 35700 VILPPULA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ks. kuvaus Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teollisuustie 5, 35700 VILPPULA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostopäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Koneosapalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mänttä-Vilppula , osoitteessa Teollisuustie 5, 35700 VILPPULA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa