Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Gridit Hankintaosuuskunta toimii jäsenyhtiöidensä hankinta-asiantuntijana yhdistämällä jäsentensä hankintavolyymit ja kilpailuttamalla sovittujen kategorioiden hankinnat tehokkaasti ja ammattitaidolla. Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme asiakastyöstä pitävää myyntihenkistä hankintatoimen huippuosaajaa.

Haemme sinua, kokenut
Hankintapäällikkö

Haemme hankinnan kokenutta ammattilaista, joka viihtyy pienen työyhteisön monipuolisissa työtehtävissä. Sinulla on hankintakokemusta eri toimialoilta ja tuote- ja palvelukategorioista. Olet luontainen verkostoituja, hoidat neuvotteluja ja vedät hankintaprojekteja asiakkaidemme ja palveluntuottajien kanssa. Toimintamme on kasvuhakuista, joten nautit myös osaamisemme myymisestä ja uusasiakashankinnasta.
Sinulla on monipuolinen kokemus sekä suorista, epäsuorista että investointihankinnoista, ja tunnet hankintaprosessit hyvin. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, sillä vastuullasi on palveluidemme myynti, toimittaja- ja sopimushallinta, toimittaja- ja hintaneuvottelut sekä jäsenyhtiöyhteistyö. Olet itsenäinen työskentelijä, mutta myös joukkuepelaaja. Haluat työskennellä pienessä työyhteisössä "kädet savessa" yrittäjämäisellä työotteella kehittääksesi Gridit-jäsenyhtiöiden ostotoimintaa oman osaamisesti kautta.
Soveltuva koulutuksesi tukee vähintään kolmen vuoden ammatillista kokemustasi, ja työskentelet yhtä sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksi. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta työaikaasi kuluu myös uusasiakashankinnassa ja toimittajatapaamisissa ympäri Suomen.
Tarjoamme mahdollisuuden olla aidosti vaikuttamassa, ohjaamassa ja kehittämässä 26 Gridit-jäsenyhtiön hankintoja ja ostotoimintaa, mielenkiintoisen työkentän, sekä pienen ja tehokkaan työyhteisön tuen. Tehtävä on alkuun vuoden mittainen määräaikaisuus ja alkaa viimeistään vuodenvaihteessa. Jatko riippuu sinusta itsestäsi ja saavutuksistasi. Tehtävästä maksetaan kokonaispalkka (ylempi toimihenkilö).
Hakemukset 4.11.2016 mennessä, riitta.johansson@gridit.fi

Web-osoite: http://gridit.fi Työnantaja: Gridit Oy Sijainti: Hämeentie 15 A, 00500 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai viimeistään 1.1.2017 Yhteystiedot: Riitta Johansson, Puh: 040 5807373, 0405807373, riitta.johansson@gridit.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeentie 15 A, 00500 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Gridit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Hämeentie 15 A, 00500 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa