Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Permit to Work Engineer

Adecco Finland

Finland

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Gridit Hankintaosuuskunta toimii jäsenyhtiöidensä hankinta-asiantuntijana yhdistämällä jäsentensä hankintavolyymit ja kilpailuttamalla sovittujen kategorioiden hankinnat tehokkaasti ja ammattitaidolla. Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme asiakastyöstä pitävää myyntihenkistä hankintatoimen huippuosaajaa. Haemme sinua, kokenut Hankintapäällikkö Haemme hankinnan kokenutta ammattilaista, joka viihtyy pienen työyhteisön monipuolisissa työtehtävissä. Sinulla on hankintakokemusta eri toimialoilta ja tuote- ja palvelukategorioista. Olet luontainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Gridit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus