Duunitori suosittelee
Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Gridit Hankintaosuuskunta toimii jäsenyhtiöidensä hankinta-asiantuntijana yhdistämällä jäsentensä hankintavolyymit ja kilpailuttamalla sovittujen kategorioiden hankinnat tehokkaasti ja ammattitaidolla. Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme asiakastyöstä pitävää myyntihenkistä hankintatoimen huippuosaajaa. Haemme sinua, kokenut Hankintapäällikkö Haemme hankinnan kokenutta ammattilaista, joka viihtyy pienen työyhteisön monipuolisissa työtehtävissä. Sinulla on hankintakokemusta eri toimialoilta ja tuote- ja palvelukategorioista. Olet luontainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Gridit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus