Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työntekijän toimenkuva on vastata työnantajan tuotteiden hankinnoista eri puolilta Eurooppaa. Nicbell Oy maahantuo ajoneuvojen moottoreita ja vaihdelaatikoita. Autovaraosa-alan tuntemus katsotaan eduksi. Vaaditaan sujuvaa Suomen ja Englannin kielen taitoa, suullinen / kirjallinen. Saksan kielen taito luetaan eduksi. Työ alkaa sovittaessa heti ja työsuhde on koeajan jälkeen vakituinen. Työnhakijan tulee osata laskea ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki osto- ja hankinta-alan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Nicbell Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa