Duunitori suosittelee
Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työntekijän toimenkuva on vastata työnantajan tuotteiden hankinnoista eri puolilta Eurooppaa. Nicbell Oy maahantuo ajoneuvojen moottoreita ja vaihdelaatikoita. Autovaraosa-alan tuntemus katsotaan eduksi. Vaaditaan sujuvaa Suomen ja Englannin kielen taitoa, suullinen / kirjallinen. Saksan kielen taito luetaan eduksi.

Työ alkaa sovittaessa heti ja työsuhde on koeajan jälkeen vakituinen. Työnhakijan tulee osata laskea / hinnoitella tuotteita annettujen ohjeiden mukaisesti. Toimenkuvaan kuuluu myös tuotteiden rahtitilaukset Euroopan alueelta Suomeen sekä Suomen sisäiset rahdit. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse sekä sähköpostilla työnantajan toimitiloissa Helsingissä. Työviikko on maanantai - perjantai, ei viikonloppu työskentelyä. Palkkamalli on pohjapalkka + provisio.

Web-osoite: http://www.suojavaate.fi Työnantaja: Nicbell Oy Sijainti: Meripellontie 11 c, 00910 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Sovittaessa heti Yhteystiedot: invoice@suomenmoottorituonti.fi. Ei puhelintiedusteluita. Hakemukset: invoice@suomenmoottorituonti.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meripellontie 11 c, 00910 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Nicbell Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Meripellontie 11 c, 00910 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa