Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kasvava ja voimakkaasti kehittyvä Oscar Software lisää asiakkaidensa myyntiä ja kannattavuutta edistyksellisillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja palveluilla. Parhaimmillaan asiakas voi hoitaa Oscar-liiketoiminta-alustan avulla yrityksen toiminnanohjauksen lisäksi kaikki reaali- ja rahaprosessiin liittyvät asiat. Oscar tarjoaa lisäksi tarvittavat liiketoimintaa tukevat palvelut, kuten taloudenhallinnan, IT-kehittämisen/-ylläpidon sekä HR- ja hallintopalvelut. Yhtiön päätoimipaikka on Tampereella ja aluekonttorit Raisiossa ja Helsingissä. Yksityisesti omistetun yhtiömme palveluksemme on noin 85 ICT:n ja liiketoiminnan ammattilaista, ja ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä. Lisätietoja: www.oscar.fi

Oscar Talousosasto®-asiakaskuntamme kasvaessa voimakkaasti haemme lisää talouden ammattilaisia,

LASKENTAKONSULTTEJA / KIRJANPITÄJIÄ

hoitamaan joko uusien tai/ja olemassa olevien asiakkaidemme talouden hallintaa ja kirjanpitoa. Olet osa ammattitaitoista palvelutiimiämme, jossa tehtäviisi kuuluu mm. asiakasyrityksiemme kirjanpito, analysointi ja raportointi. Emme tarjoa Sinulle perinteistä tilitoimistotyötä vaan monipuolisen ja laaja-alaisen asiantuntijatehtävän, jossa päivittäisten taloushallinnon toimien lisäksi pääset perehtymään modernien talousjärjestelmien ja asiakasyrityksen toimintatapojen kehittämiseen osana Oscar-toiminnanohjausta.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen koulutus, vankka kokemus ulkoisesta laskentatoimesta tilinpäätöksineen ja mielellään järjestelmäosaamista. Erityisesti arvostamme asiakaslähtöistä, itsenäistä ja tehokasta toimintaotetta.

Tule kehittymään ja kehittämään kansamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi. Hakuaika päättyy 28.10.2016.

Web-osoite: http://www.oscar.fi Työnantaja: Oscar Software Oy Sijainti: Hallituskatu 16 A, 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Veikko Perttuli 040 745 1415 veikko.perttuli@oscar.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 16 A, 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Oscar Software Oy Y-tunnus 1942477-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Oscar Ohjelmistot, Tietotisma

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 844 975 € 35 %

Liiketoiminnan tulos

609 699 € 51 %

Henkilöstö

54 11

Liikevoitto-%

13 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä/Laskentakonsultti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Oscar Software Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hallituskatu 16 A, 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa