Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vannetukku.fi Oy on vuonna 2006 perustettu, Suomen suurin vanteiden, renkaiden ja rengaskoneiden verkkokauppa, joka on kasvattanut myyntiään vuosittain noin 50 %. Vannetukun nettisivuilla käy noin kolme miljoonaa kävijää ja Vannetukku myy yhteensä reilut 300 000 rengasta ja vannetta vuodessa.

Haemme nyt joukkoomme OSASTOSIHTEERIÄ Kuopion toimistolle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaamaan erikoisrenkaiden tilauksista, hoitamaan yhteydenpitoa tehtaille sekä huolehtimaan tuoteryhmän ylläpidosta.

Työssä vastaat erikoisrenkaista, kuten kuorma-autorenkaat, maansiirtorenkaat, moottoripyörän renkaat, mönkijän renkaat, polkupyörän renkaat, ym.

Tehtävään valittavan on puhuttava sujuvasti suomea ja englantia. Aiempi työkokemus renkaiden parissa työskentelystä on etu. Kiinnostus ja kyky oppia välttämätöntä. Sujuva Excelin käyttötaito on välttämätön työssä selviytymisen kannalta.

Kerro hakemuksessasi työkokemuksesi ja palkkatoiveesi.

Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme huipputuotteet ja innostavan työn koko ajan kasvavassa joukossamme. Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella: tyopaikat@vannetukku.fi 28.10.2016 mennessä. Otsikoi viestisi "Osastosihteeri: erikoisrenkaat". HUOM! Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä!

Web-osoite: http://www.vannetukku.fi Työnantaja: Vannetukku.fi Oy, Kuopio Sijainti: Volttikatu 10, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: tyopaikat@vannetukku.fi Hakemukset: tyopaikat@vannetukku.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Volttikatu 10, 70700 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastosihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vannetukku.fi Oy, Kuopio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Volttikatu 10, 70700 KUOPIO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa