Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitsemme lisää osaajia sisätaudeille, koska toimintamme on laajentunut Pieksämäen erikoissairaanhoidon siirryttyä Mikkelin keskussairaalan hoidettavaksi. Haemme hematologia osastonylilääkärin virkaan. Sisätaudeilla toimii täysiaikaisena virassa neljä kardiologia, yksi nefrologi, yksi endokrinologi ja yksi gastroenterologi. Lisäksi osa-aikaisena toimii kaksi reumatologia ja kaksi yleissisätautilääkäriä. Lisäksi endoskopiatoiminnasta vastaa yksi gastroenterologi. Sisätautierikoislääkärit huolehtivat vapaamuotoisesta takapäivystyksestä. Päivystysvuoroja on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Mikkeli lääkärit Mikkeli .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonylilääkäri (hematologia), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus