Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KUVANTAMISKESKUS- JA APTEEKKILIIKELAITOS Avoin virka: 170) 1 OSASTONLÄÄKÄRIN virka, Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksessa, radiologian vastuualueella. Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus radiologian erikoisalalla. Haemme radiologian erikoislääkäriä Hatanpään sairaalan röntgenyksikköömme. Laaja työkokemus, yhteistyökykyisyys ja toiminnan kehittämishalukkuus katsotaan eduksi virkavalintaa tehtäessä. Palkkaus määräytyy Lääkärisopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Tampere lääkärit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonlääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus