Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Avoin virka:

160) 1 OSASTONHOITAJAN virka, aikuispsykiatrian vastuualueella, nykyinen sijoituspaikka NEURO- ja vanhuspsykiatrian osasto PSG3 (muistisairaiden potilaiden hoitoyksikkö). Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja ylempi ammattikorkeakoulu-/korkeakoulututkinto tai laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto ja riittävä lähiesimieskoulutus ja työkokemus.

Eduksi katsomme kokemuksen vanhuspsykiatriasta, muistisairaiden potilaiden hoitotyöstä. Odotamme osastonhoitajalta kokemusta hoitotyön johtamisesta ja toimintamallien kehittämisestä sekä innovatiivista työotetta ja suunnittelutaitoa.

Edellytämme myös hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan.

Tiedustelut ylihoitaja Tarja Tammentie-Sarén, puh. 03 311 63959 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Sairaala toimii opetussairaalana.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin osoitteesta http://www.tays.fi/rekrytointi. Virkaa voi hakea myös kirjallisella hakemuksella, jossa on mainittava haettavan viran numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Hakuaika päättyy 31.10.2016 klo 14.30.

Tampereella 7. lokakuuta 2016.

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Web-osoite: http://www.tays.fi Työnantaja: Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS Sijainti: Pitkäniemen sairaala, 33380 PITKÄNIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ylihoitaja Tarja Tammentie-Sarén, puh. 03 311 63959 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi Hakemukset: http://www.tays.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pitkäniemen sairaala, 33380 PITKÄNIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen yliopistollinen sairaala TAYS. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33380 - Nokia , osoitteessa Pitkäniemen sairaala, 33380 PITKÄNIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa