Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oriveden kaupungin ateriapalveluihin haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ruokapalvelutyöntekijää. Ruokapalvelutyöntekijän tehtävään vaaditaan suurtalouskokin ammattitutkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus koulu- ja terveyskeskuksen keittiöistä. Eduksi katsotaan hyvät atk-taidot. Hakijalta edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten työyhteisöjen kanssa. Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Hakijan tulee ennen työsuhteen vastaanottamista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Orivesi muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oriveden kaupunki Y-tunnus 0151789-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Oriveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35300 - Orivesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus