Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oriveden kaupungin siivouspalveluihin haetaan määräaikaiseen työsuhteeseen laitoshuoltajaa, työsuhde kestää 31.12.2018 saakka. Laitoshuoltajan tehtävään vaaditaan laitoshuoltajan/toimitilahuoltajan koulutus ja vähintään kahden vuoden kokemus monipuolisista siivousalan työtehtävistä. Katsotaan eduksi Titania-työvuoro-ohjelman hallinta ja valmius esimiestyöhön. Oman auton käyttömahdollisuus on oltava. Hakijoilta edellytetään hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten työyhteisöjen kanssa. Työsuhteen täyttämisessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Orivesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Orivesi määräaikainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Orivesi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oriveden kaupunki Y-tunnus 0151789-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Määräaikainen laitoshuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Oriveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35300 - Orivesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa