Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaupunginpuutarhuri vastaa puistot ja yleiset alueet -tulosyksiköstä, minkä tehtäväkenttään kuuluvat kaupungin viheralueet (rakennetut puistot, liikenneviheralueet, taajamametsät ja leikkikentät), romuajoneuvot, vieraslajien torjunta, kuntalaisten neuvonta, kompostimullan valmistus ja myynti, puutarhajätteen vastaanottaminen, pieneläinhautausmaa, matonpesupaikat ja tori. Kaupunginpuutarhurin tehtäviin kuuluu osallistua myös kaupungin omien ja kaupungin vuokrataloyhtiön kiinteistöjen viheralueiden suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Kaupunginpuutarhuri ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Orivesi puutarha- ja viheralan työt Orivesi kunta-alan työpaikat Orivesi maa-, metsä- ja kalatalouden työt puutarha- ja viheralan työt kunta-alan työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Oriveden kaupunki Y-tunnus 0151789-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunginpuutarhuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oriveden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Orivesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus