Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yksikön kuvaus: Kemiallisessa laadunvalvonnassa vastaamme Espoon, Turun ja Kuopion tehtaiden materiaalien, pakkausmateriaalien ja valmisteiden, prosessivalidointinäytteiden ja vesien kemiallisesta analytiikasta. Tehtävän kuvaus: Tehtäviisi kuuluu materiaalien ja valmisteiden loppukontrollin sekä kaupallisen säilyvyysseurannan näytteiden analysointi, tulosten käsittely ja dokumentointi GMP:n mukaisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää: - laborantin tutkintoa tai vastaavaa koulutusta - huolellisuutta ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Turku laboratorio Turku elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Orion Oyj Y-tunnus 1999212-6 Toimiala Lääkkeiden ja muiden lääkevalmisteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, QC-laborantti, Kemiallinen laadunvalvonta, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Orion Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus