Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Orion Oyj:n Espoon lääketehtaan tuotanto-osastoilla valmistetaan useita eri lääkemuotoja. Voimakkaasti kasvavalla inhalaatio-osastolla valmistetaan ja pakataan Easyhaler® -jauheinhalaattoreita astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon. Osastolla työskentelee noin 30 henkilöä keskeytyvän 2- ja 3-vuoromallin mukaisesti. Tehtävän kuvaus: Tehtävässä toimit massanvalmistajana, täyttölinjojen operaattorina, valmistustilojen puhdistustehtävissä sekä näiden toimintojen avustavissa tehtävissä. Työ on tarkoin ohjeistettua ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Orion Oyj Y-tunnus 1999212-6 Toimiala Lääkkeiden ja muiden lääkevalmisteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Prosessinhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Orion Oyj. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02101 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus