Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Orimattilan kaupungin Tönnön koulussa julistetaan haettavaksi määräaikainen äitiysloman viransijaisuus ajalle 28.11.16-3.6.17: Laaja-alaisen erityisopettajan määräaikaisen tehtävän hakuaikaa on jatkettu, sijoituskoulut Tönnön ja Järvikunnan koulut. Hakijalta toivotaan joustavuutta ja laaja-alaista osaamista. Tönnön koulu on yksisarjainen peruskoulu, jossa on 126 perusopetuksen oppilasta, 8 opettajaa ja 2 avustajaa. Järvikun-nan koulu yhdysluokkakoulu, jossa on 57 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Orimattila määräaikainen Orimattila opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Orimattila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Orimattilan kaupunki Y-tunnus 0129920-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Orimattilan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orimattila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa