Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Orimattilan kaupungin Tönnön koulussa julistetaan haettavaksi määräaikainen äitiysloman viransijaisuus ajalle 28.11.16-3.6.17: Laaja-alaisen erityisopettajan määräaikaisen tehtävän hakuaikaa on jatkettu, sijoituskoulut Tönnön ja Järvikunnan koulut. Hakijalta toivotaan joustavuutta ja laaja-alaista osaamista. Tönnön koulu on yksisarjainen peruskoulu, jossa on 126 perusopetuksen oppilasta, 8 opettajaa ja 2 avustajaa. Järvikun-nan koulu yhdysluokkakoulu, jossa on 57 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Orimattila määräaikainen Orimattila opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Orimattilan kaupunki Y-tunnus 0129920-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Orimattilan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orimattila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus